Econom Cop

Econom Cop

Econom Cop d.o.o. predstavlja asocijaciju proizvođača kvalitetnog sadnog materijala, koja Vam nudi sertifikovane i zdravstveno bezbedne sadnice voća, vinove loze, ukrasnih i drugih biljaka.

Naše sadnice se prepoznaju na domaćem tržištu, tržištu regiona, ali i širom Evrope – u mnoge zemlje u koje izvozimo.

Econom Cop predstavlja skraćeni naziv od Economic Cooperative, lanca koordinisane ekonomične saradnje kooperanata u kojem svi dobijaju samo ukoliko striktno poštuju dogovore, zakone i pravila unutar našeg udruženja kooperanata, jer je to jedini način uspeha u proizvodnji i prodaji.

Tokom čitave godine ugovaramo prodaju sadnica voća, vinove loze, ukrasnih biljaka, ruža i drugih biljaka, a potom ih fizički prodajemo tokom jeseni i proleća.

Konsultujemo vas prilikom izbora sadnica i podloga adekvatnih vašem zemljištu, a na osnovu analize zemljišta koju ste prethodno izvršili, kako bi ste dobili najkvalitetniji proizvod.

Naš cilj je da se voćarstvo u zemlji i regionu razvija, da budući proizvođači pristupe uzgajanju voća na profesionalan način, sa standardizovanom proizvodnjom (implementiranim GlobalGAP standardima), ograničenim tretiranjima, kako bi voće koje proizvodimo bilo lepo, zdravo, poželjno, ispunjavajući standarde kako na domaćem tako i na stranom tržištu.

Dajemo preporuku prilikom izbora sertifikacione službe, a ukoliko postoji prilika i organizovanog otkupa.

Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.

Delatnosti

Proizvodnja sadnog materijala

Adresa

 • Adresa:

  Adolfa Singera 12
  24000 Subotica

 • E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kontakt

 • Telefon:
  024 535 151
 • Faks:
  024 535 151
 • Mobilni:
  063 592 408