Lepo polje

Lepo polje

Postojimo dosta dugo - (već!) 40 godina. Od rasadnika četinara prerasli smo u rasadnik sa nekoliko stotina vrsta četinarskog i lišćarskog drveća, žbunja, puzavica, perena... Naše sadnice pretvorile su stotine vrtova širom Srbije u prave "rajske vrtove"... I ne samo Srbije!

Naše omorike dobro su se adaptirale i rastu u Grčkoj - na obali mora (Paralija, Leptokarija, Platamon) i na planini bogova, Olimpu (1600 m n.v.). Poklonili smo ih našim prijateljima Grcima u znak zahvalnosti za nesebičnu pomoč koju su pružili srpskoj deci, žrtvama ratova u Bosni i Hrvatskoj, koju je vlasnik rasadnika, učitelj po zanimanju, učio u Kateriniju u Grckoj.

Sa nama sarađuju profesori Šumarskog fakulteta, kao i njihovi đaci, mladi pejzažni arhitekti iz cele Srbije.

Uvereni smo da biljke, na njima svojstven način, misle i razlikuju dobro od zla, ljubav od mržnje. Mi ih negujemo znanjem i ljubavlju... One nam odgovaraju lepotom i vitalnošcu!

Sledeći primere najuspešnijih neprestano se trudimo da proširimo paletu naših usluga. Tako u rasadniku LEPO POLJE možete, osim prvorazrednog sadnog materijala, dobiti i usluge kompletnog projektovanja i realizacije vaše zelene površine.

Ukoliko se odlučite, naši inženjeri pejzažne arhitekture izvršiće snimanje terena, saslušati sve vaše želje, uklopiti ih u projekat i dati vam predlog uređenja.

Pod nadzorom inženjera naše obučene ekipe stručno će realizovati projekat, čime će se rizik presadnje čak i odraslih biljaka svesti na minimum.

Adresa

 • Adresa:

  Sv. Despota Stefana 25,
  14240 Ljig

 • E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kontakt

 • Telefon:
  014 289 660
 • Faks:
  014 85 560
 • Mobilni:
  063 770 39 79