Rasadnik Ilić

Rasadnik Ilić

Rasadnik Ilić nalazi se u Kaoniku, samom srcu Srbije, na položaju koji je idealan za razvoj i proizvodnju sadnica. U blizini Kaonika se nalazi i Ribarska banja, jedno od najpoznatijih lečilišta u Srbiji.

Rasadnik postoji od 1986. godine, i od tada pa do danas sa uspehom proizvodi sadnice različitih vrsta. Od samog starta je zamišljen kao porodični posao i danas u radu učestvuju svi članovi domaćinstva. Dobrim delom proizvodnja sadnica se obavlja koristeći najmodernije tehnološke procese i pod budnim okom Instituta za šumarstvo iz Beograda.

Zahvaljujući istinskoj ljubavi prema poslu kojim se bavi, iz rasadnika izlaze samo najkvalitetnije vrste sadnica. Pažljivim osluškivanjem potreba tržišta i prateći aktuelne trendove i zahteve klijenata, rasadnik "Ilić" konstantno radi na povećanju svog proizvodnog programa i proširivanju postojećih kapaciteta.

Svojim kvalitetom, domaćinskim odnosom prema klijentima i pravilnim poslovanjem izbio je na vodeće mesto u Srbiji. Danas rasadnik "Ilić" izvozi veliki deo svoje palete proizvoda u inostranstvo. Rasadnik je dobitnik mnogobrojnih priznanja i medalja na raznim izložbama i Sajmovima.

Delatnosti

Proizvodnja sadnog materijala
Uređenje eksterijera
Održavanje zelenih površina
Projektovanje vrtova

Adresa

Kontakt

  • Telefon:
    037 866 187
  • Faks:
    037 866 187
  • Mobilni:
    063 779 22 46